Totaservice

Beheer & onderhoud Vakantiehuizen

TotaServices is een dienstverlenend bedrijf die zich bezighoudt met beheer en onderhoud van (vakantie)villa’s en is een onderdeel van totaholidays.com dat gespecialiseerd is in vakantie- verhuur.

Lees verder

Happy vakantiehuis

OVER TOTASERVICES

Sinds enkele jaren hebben wij onze werkervaring opgedaan in de Midi-Pyreneeën en vervolgens in de Côte d’Azur in Frankrijk. Na flink wat jaren in Nederland in de media & reclame werkachtig geweest te zijn, was het tijd om onze vleugels uit te slaan en nieuwe ervaringen in het leven op te doen. Een avontuur wat nog immer voortduurt voor ons gezin met inmiddels grote tieners. In het begin reeds gestart met ons verhuur/bemiddelingsbedrijf Totaholidays wat gestaag groeit en steeds meer bekendheid krijgt. Wij bemerkten bij veel huiseigenaren een grote behoefte aan goede beheerders en controle hebben over hun villa in het buitenland waar ze zelf niet continue zijn. Door zelf ook een groot project in beheer te hebben, hebben we zelf de nodige ervaring opgedaan met wat nodig is en wat verwacht wordt. En om een zo een duidelijk mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, zijn wij nu gestart met de verschillende pakketten van TotaServices en het online platform waar iedere eigenaar zijn eigendom kan monitoren. Een transparante werkwijze! 

Pakket 1  TOEZICHT EN CONTROLE

Uw villa aan de Côte d’Azur is een kostbaar bezit. TotaServices is
er om toezicht en controle te
houden op uw woning. Zelfs als u
uw woning niet verhuurt
controleren wij uw woning regelmatig.

Lees verder

Pakket 2 KLEIN ONDERHOUD

Is er schade aan uw villa?
Wij kunnen het klein
voor onderhoud u verzorgen.
Ook begeleiden
we grotere reparatie, onderhoud
of verbouwingswerkzaamheden
door derde.

Lees verder

Pakket 3 TUINONDERHOUD

Wij zorgen dat u steeds kan
genieten van een prachtige tuin
bij uw villa aan de Côte d’Azur?
Onze professionele tuinmannen
hebben de kennis om een tuin in een warm klimaat perfect te onderhouden.

Lees verder

Pakket 4 ZWEMBAD ONDERHOUD

Als trotse eigenaar van een
villa aan de Côte d’Azur is de
kans groot dat u een privé
zwembad hebt. Om uw zwembad mooi en schoon te houden is
regelmatig onderhoud
noodzakelijk

Lees verder

Rondreis PLanner

Nu ook een uniek Online Platform op de website: www.totaservices.com, waar u als klant alles kan monitoren van de villa, zodat er controle is. U krijgt als klant een eigen inlog code waar u mee kunt inloggen op u eigen privé pagina, u ziet daar een overzicht met foto's en een rapportage van de werkzaamheden die gedaan zijn. Zodat u altijd up To Date blijft, en niet meer hoeft te denken, hoe staat mijn tuin erbij of is alles binnen wel in orden, draait de zwembadpomp nog, kortom met Totaservices heeft u deze vraagtekens niet meer, wilt u weer controle over uw villa kijk op de website en bel of e-mail ons.

Neem contact met ons op +31 (0)85 015 0048